Skip to main content

Αυτά είναι τα φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος του Βορρά στο βασικό του στάδιο προετοιμασίας στο Χορστ, στην Ολλανδία - Δύο τα μεγάλα ονόματα

Τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις έχει προγραμματίσει ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, τη Σαχτάρ, τη βελγική AFC Τούμπιζ και τη Φένλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δικέφαλος θ’ αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 02.07 και στις 04.07 θα έχει το πρώτο του… τεστ κόντρα στην AFC Tubize, η οποία συμμετέχει στην Eerste Klasse B του Βελγίου.

Στις 09.07 ο δείκτης δυσκολίας του αγώνα ανεβαίνει αισθητά με τον ΠΑΟΚ να μετρά τις δυνάμεις του κόντρα στην ισχυρή νταμπλούχο Ουκρανίας, FC Shakhtar Donetsk.

Τρεις μέρες αργότερα, στις 12.07 αντίπαλος είναι η ολλανδική VVV Venlo που προβιβάστηκε στην Eredivisie έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία θα είναι στις 15.07 κόντρα στον AFC Ajax, στο Άμστερνταμ, όπου θα διαμείνει η ομάδα και στις 16.07 θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας με τον Ajax θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Λεπτομέρειες σχετικά με την ώρα και το μέρος διεξαγωγής των αναμετρήσεων θ’ ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες».