Skip to main content

Αυτά έγραψε ο Αρετόπουλος στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Τι φέρεται να έχει γράψει στο πολύβουο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός ο διαιτητής της αναμέτρησης Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Ιδιαίτερα βαρυσήμαντα είναι τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, που αναβλήθηκε εξαιτίας του ρολού χαρτιού που χτύπησε στο πρόσωπο τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Όσκαρ Γκαρσία.

Σύμφωνα με το Sdna.gr, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ανέγραψε μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα που συνέταξε πως ο Όσκαρ Γκαρσία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα και μόνο 15 λεπτά μετά άφησε να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μάλιστα, σχολίαζαν για αυτό πως μέχρι εκείνο το διάστημα άκουγαν από τους ρεπόρτερ για τραυματισμό του Καταλανού τεχνικού στο μάτι.

Ο διαιτητής του αγώνα που δεν διεξήχθη ποτέ ανέφερε τη γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σημειώνουν πως αυτή έλεγε ξεκάθαρα ότι η αμυχή που είχε ο Όσκαρ Γκαρσία δεν ήταν τέτοια ώστε να το αποτρέψει από το να συνεχίσει το ματς.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι ο Γκαρσία ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις μαζί με τον γιατρό του αγώνα και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να τελεστεί το ματς.

Επίσης ιδιαίτερα σημαντική είναι η καταγραφή στο φύλλο αγώνα ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του και μετά ακολούθησαν οι διαιτητές.