Skip to main content

Αυστηρά μέτρα ανακοίνωσε η Σάλκε για τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Προς αποφυγή παρόμοιων με το 2013 επεισοδίων - Δεν αναφέρθηκε ο αριθμός των οπαδών του ΠΑΟΚ στους οποίους θα επιτραπεί να βρεθούν στο Γκελζενκίρχεν

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε η διοίκηση της Σάλκε μαζί με την αστυνομία του Γκελζενκίρχεν, προκειμένου να ενημερώσει για τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στις 22 Φεβρουαρίου, για το Europa League.

Ο διευθύνων σύμβουλος των «βασιλικών μπλε», Πέτερ Πέτερς, δήλωσε πως ο σύλλογος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον «Δικέφαλο» για την ομαλή διεξαγωγή των δύο αγώνων.

Μεταξύ άλλων, σημειώθηκε ότι δεν θα γίνουν ανεκτά κρούσματα ρατσισμού ή προβοκάτσια, θυμίζοντας τα όσα συνέβησαν το 2013, όταν άναψαν τα αίματα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων με την εμφάνιση σημαίας της FYROM.

Στις προθέσεις των Γερμανών είναι να κρατήσουν μακριά τους φανατικούς οπαδούς από τους απλούς φιλάθλους και κυρίως από τα παιδιά και τις οικογένειες που θα προσέλθουν στο γήπεδο.

Να σημειωθεί πάντως ότι δεν αναφέρθηκε ο αριθμός των οπαδών του ΠΑΟΚ στους οποίους θα επιτραπεί να βρεθούν στο Γκελζενκίρχεν.