Skip to main content

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Άρη ο Μυροφορίδης!

Το στέλεχος των «κιτρινόμαυρων» απάντησε αινιγματικά πως «για όλα υπάρχει πρώτη φορά» όταν ρωτήθηκε για το ότι δεν έφυγε ποτέ από ομάδα μέσα στη σεζόν

Φωτιά άναψαν στον στρατόπεδο του Άρη οι δηλώσεις του Παύλου Μυροφορίδη στον ρ/σ «Metropolis», με τις οποίες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον σύλλογο.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και απάντησε αινιγματικά πως «για όλα υπάρχει πρώτη φορά», όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός πως δεν αποχώρησε ποτέ στην καριέρα του από ομάδα μεσούσης της σεζόν.

Μάλιστα, το στέλεχος του Άρη ρωτήθηκε και για τις επιπτώσεις που θα είχε στην ομάδα η αποχώρησή του απαντώντας χαρακτηριστικά:

«Ο Άρης θα ανέβει είτε με τον Παύλο Μυροφορίδη, είτε όχι. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα με τον κ. Καρυπίδη. Είναι λογικό. Είναι θέματα που προγραμματίζεις, σε κάποια πετυχαίνεις, σε άλλα όχι. Ο κ. Καρυπίδης καλά κάνει από τη δική του πλευρά, έχει τρέλα και άγχος για να ανέβει η ομάδα. Μη τα μηδενίζουμε όλα. Κι εγώ έχω την ίδια τρέλα, το ίδιος άγχος κι αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Πάντα όμως μπαίνουν και κάποιες κόκκινες γραμμές όπου ο καθένας οφείλει να κάνει τη δουλειά του. Αν την κάνει, έχει καλώς, αν όχι παίρνει το καπελάκι του και φεύγει».