Skip to main content

Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Με την Ανθή Θάνου στην αφήγηση και τον Αλέξανδρο Μακρή στην κιθάρα και το τραγούδι, μικροί και μεγάλοι θα έρθουν σε επαφή με τη λαϊκή παράδοση.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο δράσεων για την ανάδειξη της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, παρουσιάζει την παράσταση αφήγησης λαϊκών παραμυθιών υπό τον τίτλο «με μάλαμα κι ασήμι» το Σάββατο 14 Μαΐου (ώρα 18:00), στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη.

Με την Ανθή Θάνου στην αφήγηση και τον Αλέξανδρο Μακρή στην κιθάρα και το τραγούδι, μικροί και μεγάλοι θα έρθουν σε επαφή με τη λαϊκή παράδοση. Όπως σημειώνει η αφηγήτρια: «Πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα η παράσταση των λαϊκών παραμυθιών έχει ηθικό (η πάλη ενάντια στο κακό δικαιώνει), ψυχολογικό (ελπίζουμε να νικήσουμε τους δικούς μας δράκους-φόβους) και γλωσσικό κέρδος (τι να είναι άραγε το κόσκινο και το σκαφίδι;)»  

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε: Κυριαζή Ναντίνα  τηλ. 6948225061 (ως Παρασκευή 13/5/16 και ώρα 17:00), e-mail: KyriaziK@piraeusbank.gr