Πέμπτη 26 Απριλίου 2018
x

ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ 64ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ

Κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του λόγω της μη λειτουργίας του αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου και απουσίας νευρολόγου.

Με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος που υλοποιεί το πρόγραμμα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ένας 64χρονος, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό στη Σιθωνία.

Όπως δήλωσε στο halkidikifocus.gr, η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου με εγκεφαλικό, το οποίο δεν ήταν βαρύ, όπου σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του.

Ωστόσο, λόγω της μη λειτουργίας του αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου (αφού λείπει σε άδεια ο γιατρός που το χειρίζεται) και απουσίας νευρολόγου, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, ο 64χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, όπου λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής, τον παρέλαβε το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ