Skip to main content

ΑΕΚ: Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Ντίξον που αφέθηκε ελεύθερος

Ο Αμερικανός παίκτης της Ένωσης έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα και νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και αφέθηκε ελεύθερος

Μία μέρα μετά τα γενέθλιά του, ο Μάικλ Ντίξον έγινε πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή ενός 64χρονου υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 7 το πρωί στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Αγίου Κωνσταντίνου στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος πλέιμεϊκερ της ΑΕΚ, που κινείτο επί της οδού Δημοσθένους, παραβίασε πινακίδα STOP και εισήλθε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 47χρονη.

Σύμφωνα με το Sport24, εκείνη λόγω της σύγκρουσης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε δεξιά, διαδοχικά σε έναν κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια παρέσυρε ένα 64χρονο πεζό οδοκαθαριστή του Δήμου Αχαρνών που εκείνη την ώρα σκούπιζε με το καροτσάκι του τον δρόμο.

Ο άτυχος οδοκαθαριστής έχασε την ζωή του επί τόπου, ενώ οι άντρες της Τροχαίας Νέας Ιωνίας που διερευνούν την υπόθεση έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη και των δύο εμπλεκομένων οδηγών στο δυστύχημα

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο εξ αρχής υπαίτιος της σύγκρουσης Μάικλ Ντίξον ήταν καθαρό, ενώ του έχει ληφθεί και δείγμα αίματος και για πρόσθετη εργαστηριακή εξέταση.

Την έρευνα και προανάκριση για το τραγικό αυτό περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Νέας Ιωνίας ενώ ο Αμερικανός αθλητής βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα δίνοντας κατάθεση και έπειτα από αρκετές ώρες αφέθηκε ελεύθερος κι αναμένεται να δικαστεί η υπόθεσή του.

Η ΑΕΚ από τη μεριά της είναι στο πλευρό του αθλητή και παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ όπως ανέφερε στην ανακοίνωση της: «Με εισαγγελική διάταξη αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγο ο Μάικλ Ντίξον. Συνήγορος υπεράσπισης του Αμερικανού γκαρντ ήταν ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της AEK B.C., Αλέξανδρος Αλεξίου».