Skip to main content

Aegean: Χορηγός του έργου αποκατάστασης στο Κουβούκλιο του Αγίου Τάφου

Η αεροπορική εταιρεία συνδράμει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και το ΕΜΠ με 50 εισιτήρια μηνιαίως και μετ' επιστροφής από την Αθήνα για το Τελ Αβίβ

Χορηγός του έργου προστασίας, συντήρησης και αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου, θα είναι η αεροπορική εταιρεία Aegean, όπως ανακοίνωσε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Πατριάρχη Θεόφιλου και της καθηγήτριας του ΕΜΠ, Αντωνίας Μοροπούλου, η Aegean Airlines αποφάσισε να διαθέτει δωρεάν κάθε μήνα 50 εισιτήρια οικονομικής θέσης στα δρομολόγια Αθήνα - Τελ Αβίβ, μετ' επιστροφής, για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους έως και τις αρχές του 2017. Τα εισιτήρια αυτά θα χορηγηθούν για τις ανάγκες μετακίνησης των μελών της Διεπιστημονικής Ομάδας του ΕΜΠ, των αναστηλωτών, συντηρητών και εργατοτεχνιτών, καθώς και για διδακτικό προσωπικό και μεταπτυχιακούς φοιτητές, στο πλαίσιο επίσκεψης του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών για την «Προστασία των Μνημείων».

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και το ΕΜΠ ευχαριστούν την αεροπορική εταιρεία για την προσφορά τους και εύχονται την άσφαλη και ακίνδυνη διεξαγωγή των πτήσεών της.