Skip to main content

Άδωνις: Ο Τσίπρας στην εκπομπή μου δεν θα πουλούσε ούτε ένα βιβλίο

Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομία, δήλωσε χαρακτηριστικά στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Βέλη κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μιλώντας στο 2ο οικονομικό φόρουμ των Δελφών ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά «αν ο Τσίπρας ερχόταν στην εκπομπή μου να πουλήσει βιβλία δεν θα μπορούσε να κάνει σεφτέ, δεν θα πουλούσε ούτε ένα βιβλίο».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε τη συγκεκριμένη τοποθέτηση όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη αναφορά του σε διεθνές μέσο ενημέρωσης στην οποία καλούσε τους επενδυτές ώστε να κάνουν επενδύσεις τώρα που οι τιμές στην Ελλάδα είναι χαμηλές γιατί αργότερα με τη ΝΔ η οικονομία θα αναπτυχθεί και οι τιμές του θα αυξηθούν.

«Βγήκε κατευθείαν ο Τζανακόπουλος και διαστρέβλωσε τα όσα είπα. Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομία. Αν έφερνα στην εκπομπή μου τον Τσίπρα δεν θα μπορούσε να πουλήσει βιβλίο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Aν για ένα πράγμα μπορώ να πω ότι ευχαριστώ στον Τσίπρα είναι ότι με τον τρόπο που κυβερνά έχει φέρει τον ιδεολογικό θάνατο της Αριστεράς».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από παριστάμενο δημοσιογράφο για «ποιο λόγο η ΝΔ δεν δείχνει διάθεση συναίνεσης με την κυβέρνηση, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε «σε ποιους να δείξουμε συναίνεση, σε αυτούς που μας αποκαλούσαν γερμανοτσολιάδες;».