Skip to main content

Άδωνις για Αντώναρο: Δεν ζήτησα τη διαγραφή κανενός

Η διαγραφή, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, δεν έγινε για τον ίδιο αλλά προς όφελος της ενότητας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν ζήτησα τη διαγραφή κανενός» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά και τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αντώναρου που, όπως σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αμφισβήτησαν την ηθική του υπόσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η διαγραφή δεν έγινε για τον ίδιο αλλά αποφασίστηκε προς όφελος της ενότητας της παράταξης.

«Στημένη η υπόθεση»

«Αν βρεθεί λογαριασμός δικός μου στην Ελβετία ή αλλού να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα», σημείωσε και, ερωτηθείς για το αν είχε επαφές με τον κ. Φρουζή, πρόσθεσε ότι είχε όταν ήταν πρόεδρος του ΣΦΕ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τη μείωση της δαπάνης. Τότε Τσίπρας και Φρουζής έλεγαν τα ίδια λόγια στη Βουλή», είπε.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση και σημείωσε ότι «είμαι καθαρός και δεν έχω κρύψει τίποτα». Θέλοντας μάλιστα να στηρίξει την άποψή του, ανέφερε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είχε προαναγγείλει μέσω facebook όσα υποστήριξαν οι μάρτυρες για την υπόθεση Novartis.