Skip to main content

Αδίστακτοι μπράβοι «χτυπούν» το ποδόσφαιρο!

Χωρίς προσχήματα, πλέον, άνθρωποι του βρώμικου παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου επιχειρούν να επιβάλουν το δικό τους «νόμο», ακόμα και με δολοφονικές επιθέσεις κατά ανθρώπων που στέκονται εμπόδιο
Εν μέσω των δικαστικών χειρισμών που έχουν ήδη δρομολογηθεί για τα «στημένα» παιχνίδια στα ελληνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, επιχειρήθηκε δολοφονική απόπειρα εναντίον δικηγόρου ποδοσφαιριστών μέσα στα ίδια τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην αρχή της εβδομάδας.

Θύμα ο δικηγόρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (και παλαιότερα και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου) Γιώργος Παναγόπουλος, που λίγο πριν την επίθεση είχε εκπροσωπήσει ποδοσφαιριστή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών.

Μπράβοι τον περίμεναν στην έξοδο των γραφείων της ΕΠΟ, αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης, και τον χτύπησαν άγρια ενώπιον άλλων συναδέλφων του, παραγόντων και υπαλλήλων της Ομοσπονδίας που δεν πρόλαβαν να επέμβουν για να τον σώσουν.

Οι άγνωστοι δράστες έδρασαν αστραπιαία και επαγγελματικά, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό του Γ. Παναγόπουλου στο κεφάλι κι απειλώντας τον να μείνει μακριά από συγκεκριμένες ομάδες και πρόσωπα. Ο γνωστός δικηγόρος Αθλητικού Δικαίου νοσηλεύεται ήδη για τέταρτη μέρα σε νοσοκομείο και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ πολλοί παράγοντες και φορείς εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον μαχητή δικηγόρο, από την επίσημη ΕΠΟ δεν εκδηλώθηκε το παραμικρό ενδιαφέρον –παρότι η επίθεση στον Γ. Παναγόπουλο έγινε μέσα στον δικό της (και χωρίς την παραμικρή περιφρούρηση) χώρο.

Η επίθεση έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και κυρίως όσους προσπαθούν να αντισταθούν στα ύποπτα κυκλώματα, που ζώνουν σαν θανάσιμα πλοκάμια το ελληνικό ποδόσφαιρο, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο όνομα του παράνομου και εύκολου κέρδους.