Skip to main content

Η Ζωή καπάρωσε με το έτσι θέλω το καλύτερο γραφείο στη Βουλή!

Η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής «καβάτζωσε» σούπερ γραφείο στο κτήριο της Βουλής - Άλλαξε τις κλειδαριές και το κλείδωσε για να μη της το πάρουν!

Τον τρόπο για να παραμείνει στα... πράγματα εντός της Βουλής, φαίνεται πως ανακάλυψε η, πάντα εφευρετική, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η «δαιμόνια» και... διορατική απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, φρόντισε να «μαγειρέψει πριν πεινάσει», καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, φρόντισε να εξασφαλίσει στον εαυτό της ένα από τα καλύτερα και πιο ευρύχωρα γραφεία στο κτήριο του ελληνικού Κοινοβουλίου!

Συγκεκριμένα, η κα. Κωνσταντοπούλου θεωρώντας δεδομένο μάλλον ότι θα εκλεγεί βουλευτής πήρε ένα μεγάλο γραφείο στον δεύτερο όροφο, με θέα στον Εθνικό Κήπο, το οποίο ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο οποίος παραιτήθηκε και δεν τοποθετήθηκε κάποιος άλλος στη θέση του. Έτσι, η ίδια άδραξε την ευκαιρία και έσπευσε να το εξασφαλίσει για δική τη χρήση, μιας και είχε μείνει άδειο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να μην αποτραπεί το σχέδιό της, φέρεται να άλλαξε κλειδαριά και το κλείδωσε!

Να σημειωθεί ότι η απερχόμενη ΠτΒ, σε μία από τις πρώτες τις ενέργειες στη θέση, είχε... διώξει όλους τους πρώην προέδρους από το κτήριο, παραχωρώντας τους μικρότερα γραφεία, σε άλλα κτήρια.

Εντούτοις, σύμφωνα με τη στήλη «Βηματοδότης», εάν η κα. Κωνσταντοπούλου πιεστεί ιδιαίτερα, θα αναγκαστεί να περιοριστεί σε ένα γραφείο στο κτήριο της Βουλής επί της Αμαλίας. 

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα απολέσει τα προνόμιά της, καθώς, ως τέως πρόεδρος της Βουλής, πια, δικαιούται προσωπική φρουρά, γραμματειακή υποστήριξη, υπηρεσιακό αυτοκίνητο κ.λπ.