Skip to main content

Αδειάζει η κλεψύδρα για τον Άρη, 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βλέπουν το τρένο της ανόδου στη Super League να χάνεται

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Άρης στο Ηράκλειο για την 30η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση αναφορικά με το κυνήγι της ανόδου καθώς βρίσκεται πλέον στους 67 βαθμούς ενώ Λαμία και Απόλλων Σμύρνης που αναμετρώνται αύριο στην Φθιώτιδα αντίστοιχα από 72 και 75 πόντους.

Το σκορ για την κρητική ομάδα άνοιξε στο 29΄ με πλασέ του Μιλοσάβλιεβ μετά από κεφαλιά πάσα του Παντίδου ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε στο 73΄ο Καπνίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τάτου.

Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να πάρουν τη μεγάλη νίκη αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 4΄των καθυστερήσεων, ο Τζανακάκης σούταρε από θέση βολής στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις δύο ομάδες αποβλήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι Μπούρμπος και Παντίδος μετά από σύρραξη ποδοσφαιριστών εξαιτίας ενός μαρκαρίσματος του Τάτου στον Νάστο ενώ στο 90΄ο ΟΦΗ έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Μάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης (63΄Αντουκόρ), Νάστος, Χαντί (38΄Όστοϊτς), Μπόατενγκ, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεβ (69' Μάνος), Βουό.

Άρης (Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας (46΄Καράμπελας), Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (67΄Καπνίδης), Ίλιτς, Τάτος, Παυλίδης (67΄Μπαργκάν).