Skip to main content

Αδιάφορη τεσσάρα για Λεβαδειακό

Χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Λεβαδειακός φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα τον Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League.

 

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Λεβαδειακός επικράτησε με 4-0 του Διαγόρα Ρόδου στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League. Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και ο ΟΦΗ, μετά και τους τρεις βαθμούς που πήρε στα χαρτιά επί της Δόξας Δράμας, προβιβάστηκε στην μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Τα γκολ για τους Βοιωτούς σημείωσαν οι Ζουρούδης (3’), Ταραλίδης (22’), Μουλόπουλος (50’) και Βασιλείου (70’).
 
Οι συνθέσεις:
 
Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης (30' λ.τρ. Πασχαλάκης), Μουλόπουλος (65' Λουτσιάνο), Σωτήρχος, Νικολακάκης, Αλεξίου, Λισγάρας, Ταραλίδης, Τάσιτς, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ζουρούδης.
 
Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Χειμωνέττος (39' λ.τρ. Τυρέλης), Πεταυράκης, Μπαούρης (36' Φασάκης), Κενενούνης (73' Κωνσταντινίδης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.
 
Η βαθμολογία
 
1. ΟΦΗ    15
2. Λεβαδειακός    12
3. Δόξα Δράμας     6
4. Διαγόρας    1