Skip to main content

«Αδελφική» νίκη του ΠΑΟΚ (2-1) κόντρα στην Παρτιζάν (φωτο)

Ο Δικέφαλος έφυγε νικητής από το Βελιγράδι με δύο γκολ του Μπίσεσβαρ. Μοναδική εικόνα με τους οπαδούς ΠΑΟΚ-Παρτιζάν στις εξέδρες.

Με σκόρερ τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (2' και 8') ο ΠΑΟΚ νίκησε την Παρτιζάν με 2-1 στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων κάθισαν μαζί στην κερκίδα, τραγούδησαν κοινά συνθήματα για τις ομάδες τους και απόλαυσαν καλό θέαμα από τους παίκτες των δύο ομάδων (δείτε περισσότερα εδώ).

Ο Μπίσεσβαρ φώναξε βροντερό «παρών» για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ενώ θετική ήταν και η εμφάνιση του Ζέλικο Μπρκιτς που είχε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις σε τετ-α-τετ.

Η Παρτιζάν είχε αρκετές ευκαιρίες, δοκάρι και ένα όμορφο γκολ με τον Γιοβάνοβιτς στο 70'.

Αξίζει να σημειωθεί η διακοπή λόγω της... ομίχλης που προκάλεσαν τα πολλά βεγγαλικά που άναψαν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Πριν την έναρξη του αγώνα, Παρτιζάν και ΠΑΟΚ βράβευσαν τον αρχηγό της σερβικής ομάδας, Σάσα Ίλιτς που συμπλήρωσε 791 συμμετοχές (την βράβευση έκανε ο Μότσα Βούκοτιτς, που έχει πλέον συγκάτοικο τον Ίλιτς στην πρώτη θέση στις συμμετοχές παικτών της Παρτιζάν), ενώ τιμήθηκε από την ομάδα που τον ανέδειξε και ο Βλάνταν Ίβιτς.

Παρτιζάν: Κλιάγιτς (Ν. Στεβάνοβιτς 46΄), Βουλίτσεβιτς, Μπάλαζιτς (Ράντιν 60΄), Μιλένκοβιτς, Μίλετιτς (Τζουρίκοβιτς 60΄), Έβερτον (Μαριάνοβιτς 60΄), Γέβτοβιτς (Μπογκόσαβας 60΄), Σάσα Ίλιτς (Α. Στεβάνοβιτς 23΄), Λεονάρντο (Όστοϊτς 60΄), Τζούρτζιτς (Νταμιάνοβιτς 60΄), Μποζινόφ (Γιοβάνοβιτς 60΄).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (Βελλίδης 60΄), Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο (Δεληγιαννίδης 84΄), Μάτος (Κίτσιου 46΄), Κάνιας (Δοδοντσάκης 84΄), Πέλκας (Κοροβέσης 46΄), Πέρέιρα, Τιάμ, Μπίσεσβαρ (Δημητριάδης 84΄), Αθανασιάδης (Ματθαίου 60΄).

Γκολ: 70' Γιοβάνοβιτς/2', 8'  Μπίσεσβαρ

Κίτρινες κάρτες: 37' Λεονάρντο/58' Κρέσπο