Skip to main content

ΑΧΕΠΑ: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του 17χρονου πολυτραυματία

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με πολλά τραύματα και σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση, μετά το τροχαίο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 17χρονος, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο που σκόρπισε το θάνατο, χθες τα ξημερώματα, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο 17χρονος έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στα πλευρά και τον θώρακα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά σοβαρή. Όπως διευκρίνισε, «δεν έχει κάποια εξέλιξη από χθες, δεν έχει επιδεινωθεί».

Ο κ. Σπανός σημείωσε ότι αύριο θα επιχειρηθεί να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του πέμπτου επιβαίνοντα στο αυτοκίνητο.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με πολλά τραύματα και σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση, μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις φίλους του, όταν το όχημά τους έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε τοιχίο και περιφραξη.