Skip to main content

9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Η 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί στις καπναποθήκες του δήμου Καρδίτσας στην περιφερειακή οδό Καρδίτσας -Τρικάλων.

Από 9 μέχρι 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 9η «Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας» στις Καπναποθήκες του δήμου Καρδίτσας στην Περιφερειακή οδό  Καρδίτσας – Τρικάλων. Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε συνεργασία με τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση και το δήμο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την ανάδειξη των δυνατοτήτων των επιχειρήσεων, καθώς σε χώρο 6.000m τμ καλύπτει κλάδους, όπως βιομηχανικά προϊόντα, μονωτικά υλικά, δομικά υλικά, κουφώματα, τζάκια, κλιματισμό - ψύξη – θέρμανση, είδη κατοικίας, είδη υγιεινής, έπιπλα - έπιπλα κουζίνας, επαγγελματικό εξοπλισμό, μηχανές γραφείου, βιβλία – εκδόσεις, γραφικές τέχνες, ηλεκτρονικά είδη, συστήματα πληροφορικής, είδη ένδυσης, τρόφιμα – ποτά, ινστιτούτα αισθητικής, κινητή τηλεφωνία, είδη προικός, υπηρεσίες.

Φέτος μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι και το Επιμελητήριο Κοζάνης που θα φιλοξενεί τους εκθέτες του σε ενιαίο περίπτερο του επιμελητηρίου.