Skip to main content

Επιρροής Τζιτζικώστα οι πρόεδροι της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης

Και οι τέσσερις νέοι πρόεδροι των ΝΟΔΕ που προέκυψαν από τις χτεσινές εκλογές είναι της επιρροής του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Την ισχυρή δυναμική του Απόστολου Τζιτζικώστα στα εσωκομματικά της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύουν οι χτεσινές εκλογές. Και οι τέσσερις νέοι πρόεδροι των ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης είναι του περιβάλλοντος Τζιτζικώστα, καθώς είναι στενοί πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες του, ενώ όλοι τον στήριξαν στις εκλογές για την αρχηγία στη ΝΔ.

Ο Τάσος Εμμανουηλίδης (κεντρικός τομέας) είναι από τους πιο σταθερούς υποστηρικτές του περιφερειάρχη, ενώ ο Θωμάς Βράνος (Β' Θεσσαλονίκης) είναι από τους πιο τακτικούς συνομιλητές του κι από εκείνους που έτρεξαν την καμπάνια του για την προεδρία της ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης.

Ο Θόδωρος Μητράκας, εκτός της στενής τους σχέσης, είναι και άμισθος ειδικός σύμβουλός του και ο Διονύσης Μανωλόπουλος, ήταν η επιλογή του περιβάλλοντος Τζιτζικώστα, για την αντικατάσταση του περιφερειακού συμβούλου του και μέχρι πρότινος προέδρου της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα, Ηλία Ζάχαρη.