Skip to main content

40 χρόνια Μασούτης: Τιμητικό βραβείο στα Retail Business Awards

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύθηκε στη 14η διοργάνωση των Retail Business Awards για τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά.

Για τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά τιμήθηκε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στην 14η διοργάνωση των Retail Business Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Metropolitan Expo.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976 από τον Διαμαντή Μασούτη και φέτος, το 2016, κλείνει 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, με σταθερή ανάπτυξη, διατηρώντας την αμιγώς ελληνική ταυτότητά της και τον αυθεντικό χαρακτήρα της οικογενειακής επιχείρησης. Μια εταιρεία με τον άνθρωπο στο προσκήνιο∙ τον άνθρωπο καταναλωτή, εργαζόμενο, προμηθευτή, συνεργάτη. Με την ωριμότητα και την εμπειρία 40 χρόνων συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και βρίσκεται στο προσκήνιο ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες της Ελλάδας.

Η χρονιά-επέτειος για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκίνησε με την απονομή του ιδιαίτερα τιμητικού βραβείου στα Retail Business Awards που αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας.

Τα Retail Business Awards επιβραβεύουν τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν την δυναμική τους. Εκείνους που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρό μπροστά στις προκλήσεις και οδηγεί τις εξελίξεις.