Skip to main content

Στις 19 και 20 Οκτωβρίου το 14o Συνέδριο Healthworld

Tο 14o Ετήσιο Συνέδριο Healthworld στις 19 και τις 20 Οκτωβρίου, διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Tο 14o Ετήσιο Συνέδριο Healthworld στις 19 και τις 20 Οκτωβρίου, με τίτλο: «Does health matter?», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Athens Ledra, διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
 
Το συνέδριο, το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΣΦΕΕ, έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο forum κατάθεσης αξιοποιήσιμων προτάσεων και αναζήτησης λύσεων στα καυτά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο υγείας και αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τους εκπροσώπους του χώρου της υγείας στη χώρα μας.
 
Στο φετινό συνέδριο, θα συζητηθεί σε βάθος η πρωταρχική σημασία της ύπαρξης ενός βιώσιμου και καινοτόμου συστήματος υγείας, για τους πολίτες, την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας. Επίσης, θα αναζητηθούν οι πρακτικές που θα μετασχηματίσουν το σύστημα υγείας σε αποτελεσματικό, με στόχο πάντα το βέλτιστο επίπεδο υγείας του ελληνικού πληθυσμού σύμφωνα με τη συνολική στρατηγική για την Ευρώπη του 2020, η οποία ενσωματώνει την πολιτική για την υγεία ως στους καθοριστικούς παράγοντες ευημερίας και ανάπτυξης για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής Ευρώπης.

Ανάμεσα στα θέματα τα οποία θα συζητηθούν στο συνέδριο είναι:

-Η Απόδοση Αξίας στην Υγειονομική Περίθαλψη-Σκέψεις για το Μέλλον: Υγιές Σύστημα Υγείας και Υγιής Κοινωνία
-Η Φαρμακευτική Βιομηχανία ως Παράγοντας Ενίσχυσης μίας Υγιούς Οικονομίας
-Οι Ασθενείς στο Επίκεντρο της Λήψης Αποφάσεων: Ισότιμη και Άμεση Πρόσβαση σε Αποτελεσματικά και Ασφαλή Φάρμακα
-Η Κοινωνικο-Οικονομική Αξία του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού και της Διαγνωστικής Τεχνολογίας στην Υγειονομική Περίθαλψη
-Εξισορροπώντας το Κόστος και την Ποιότητα του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού μέσω μιας Αποτελεσματικής Μεθοδολογίας Διαχείρισης των Προμηθειών

Δύο συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της κάθε ημέρας συνεδρίου ολοκληρώνοντας τον κύκλο των εργασιών:

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.