Skip to main content

Ήττα με αποδοκιμασίες για τον Άρη

Ο φλύαρος Άρης ηττήθηκε 0-2 από τον Πανιώνιο του παρ΄ ολίγον κίτρινου Κώστα Μήτρογλου και οι αποδοκιμασίες μετά τη λήξη του αγώνα ήταν έντονες και δικαιολογημένες. Κάκιστη η εμφάνιση των κιτρίνων, νίκ
Με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει δις στο ντεμπούτο του, ο Πανιώνιος νίκησε 0-2 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από 50 χρόνια και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, προκαλώντας, παράλληλα, έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των κιτρίνων, που είδαν την ομάδα τους να είναι κάκιστη σε ένα ακόμη παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Μήτρογλου στο 18` απλά εκμεταλλεύτηκε το χορευτικό του Οριόλ και εκτέλεσε τον Σηφάκη, ενώ στο 91` διαμόρφωσε με σουτ από την περιοχή το 0-2.

Ο Άρης ήταν φλύαρος καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο Πανιώνιος δεν ένιωσε ιδιαίτερη πίεση, κρατώντας και διευρύνοντας με άνεση το υπέρ του σκορ.

Οι αποδοκιμασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τη λήξη του αγώνα, ήταν έντονες, καθώς οι κίτρινοι βλέπουν την ομάδα τους να παραπαίει εντός συνόρων και να βρίσκεται πίσω σε σχέση με τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι-οφ.